Itaallased: Silvio Berlusconi on meid naerualuseks teinud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi Foto: SCANPIX

Itaallaste sõnul on nende peaministri Silvio Berlusconi ümber käiv seksiskandaal nad ülejäänud maailma silmis naerualuseks teinud.

Itaalia kristlik väljaanne Famiglia Cristiana avaldas sellel teemal preester Sciortino artikli, edastab The Telegraph.

Katoliku kiriku esindaja, isa Sciortino neljaleheküljelises kirjutises seisab, kuidas peaministri käitumine kõiki itaallasi kahjustab.

«Itaallased on saanud Berlusconi tõttu hüüdnimesid, teiste seas kasutatakse ka solvavat väljendit «bunga, bunga», mis viitab otseselt seksiskandaalile,» seisab kirjutises.

Berlusconit süüdistatakse metsikute orgiate korraldamises talle Milanos kuuluvas villas ning prostituutide teenuste kasutamises ja neile maksmises.

Berlusconi eitab seda kõike.

Itaalia üks suuremaid väljaandeid La Rebbublica käivitas internetifoorumi, milles välismaal elavad itaallased saavad juhtunu kohta arvamust avaldada ning neil palutakse esitada ettepanekuid, kuidas sellest skandaalist välja tulla.

Tuhanded itaallased on seal juba arvamust avaldanud, öeldes, et neil on häbi selle tõttu, mis kodumaal toimub.

«Lisaks kodumaal elavatele itaallastele, ei võeta enam ka välismaal elavaid itaallasi tõsiselt, kuna Berlusconi on meist tekitanud pildi kui maniakkidest,» lausus Rumeenias elav itaallasest ärimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles