Londonis vehkis mees restoranis lihakirvega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nando's keti restoran.
Nando's keti restoran. Foto: National Pictures/ScanPix

Londoni Islingtoni linnajaos asuva Nando’s restorani külastajad pidid elama üle suure ehmatuse, sest hullunud mees vehkis restoranis lihakirvega.

Mees haaras kokale kuulunud 25-sentimeetrise teraga lihakirve pärast seda, kui viiest inimesest koosneval grupil tekkis tüli. Intsident juhtus eile õhtul kell 18 Eesti aja järgi.

Pealtnägijate sõnade kohaselt jooksis mees relvaga ringi, karjus ja üritas ühte inimest rünnata. Seejärel lennutas kahtlusalune lihakirve läbi restorani akna.

Intsident hirmutas restoranis viibinud inimesi, kelle hulgas viibis ka kaks last. Juhataja helistas politseisse, misjärel relvastatud üksused kiiresti sündmuskohale saabusid.

Ühe restoranis viibinud inimese sõnul istus kõigepealt lauas neli inimest, misjärel tuli nende juurde mees koos oma tüdruksõbraga. Lauda tulnud mees virutas ühele õhtustajale rusikaga näkku, seejärel tüli eskaleerus ja grupp läks tänavale arveid klaarima.

Ühel hetkel tuli mees tagasi restorani, haaras lihakirve ja üritas ühte meest noaga lüüa. Ülejäänud konfliktis osalejad istusid autosse, misjärel kirvemees relva nende suunas viskas, akna purustas ja minema jooksis.

Restoranis viibis sellel hetkel 14 inimest, kelle hulgas oli kaks last. Keegi vigastada ei saanud.

Tänavalt juhtumit näinud mehe sõnul oli politseinike poolne reageerimine suurepärane. Naispolitseinik oli autost välja tulnud ja kirvemehe käest haaranud. Pärast väikest rüselust oli mees vähem kui minutiga politseiautosse topitud.

Nüüdseks on selgunud, et kõik konfliktis osalenud mehed olid omavahel tuttavad ja tegu oli omavahelise arveteklaarimisega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles