Orlando tulistaja isa osales Clintoni kampaaniaüritusel (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clinton eile Florida osariigis Kissimmees koos oma toetajatega selfie't tegemas.
Clinton eile Florida osariigis Kissimmees koos oma toetajatega selfie't tegemas. Foto: CHRIS KEANE/REUTERS/Scanpix

Orlando geiklubi massitulistamises 49 inimest tapnud Omar Mateeni isa Seddique võttis eile osa Hillary Clintoni kampaaniaüritusest Floridas näitamaks üles oma toetust demokraatide presidendikandidaadile, vahendab CNN.

«Hillary Clinton USA jaoks õige valik, võrreldes Donald Trumpiga, kes ei paku välja ühtegi lahendust,» sõnas ta WPTV-le.

Mateeni sõnul usub ta, et Clinton suudab tegeleda nii riikliku julgeoleku kui relvakontrolli puudutava seadusandluse muutmisega. Ta lisas, et soovib, et Ühendriigid oleks turvalisem koht kui praegu.

«Tegemist oli avatud uste üritusega, kus osales vähemalt 3000 inimest. Antud isik polnud sinna isklikku kutset saanud ja kampaaniameeskond sai tema osalemisest teada alles pärast kogunemise toimumist,» kommenteeris käesoleva aasta juunikuus ööklubis Pulse tapatalgud korraldanud Omar Mateeni isa osalemist kampaaniaüritusel Clintoni abi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles