Poola röövelmammi uimastas ohvreid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Poolas  Brzeskos astus kohtu ette eakas naine, keda süüdistatakse oma meessoost eakaaslaste uimastamises ja paljaks varastamises.

80-aastane naine leidis oma ohvrid ajalehtede kaaslaseotsimise kuulutuste abil, edastab BBC.

Kohtus ilmnes, et naine sõbrunes meestega, kes kutsusid ta oma koju. Seal söödi-joodi ja naine pani ohvrite toidu sisse uimastit. Kui ohver oli magama jäänud, tühjendas naine elukoha väärisasjadest.

Naist on varem üheksal korral vargustes ja pettuses süüdi mõistetud.

Poola meedia teatel võib Janina Mid süüdi mõistmisel oodata ees kuni 20 aasta pikkune vangistus. 

Prokuröride sõnul jätab 80-aastane «hea vanaema» mulje, kuid see on petlik.

Naisele esitati süüdistus 78-aastase mehe võrgutamises, ta petmises, uimastamises ja temalt väärisasjade röövimises, kuid naine eitas kohtus, et ta milleski süüdi oleks. 

Kohtus ilmnes, et naine pani mehe toidusse ärevuse ravimiseks mõeldud lorazepami, mis teeb uimaseks. Seda ravimit kasutatakse samuti epilepsiast tingitud krampide raviks.

Kui mees oli magama jäänud, võttis naine mehe raha, kuldsõrmused ja mobiiltelefoni, asjade koguväärtus oli 2000 dollarit.

Prokuröri sõnul oli tal raske uskuda, et sellises eas naine, kes on soliidse välimusega, tegeleb kuritegevusega.

Janina Mil võib olla veel mitu ohvrit. Teada on veel üks eakas mees Kesk-Poolast, kelle see naine samuti uimastas ja siis temalt väärisasjad röövis.

Uurimine näitas, et naine kasutas lehe kaudu kaaslast otsivaid mehi julmalt ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles