Phoenixi politsei otsib sarimõrvarit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrivalve jagab tunnistajate ütluste põhjal joonistatud visandit arvatavast sarimõrvarist.
Naabrivalve jagab tunnistajate ütluste põhjal joonistatud visandit arvatavast sarimõrvarist. Foto: Matt York/AP

Ühendriikide edelaosas asuvas Phoenixi linnas tegutseb üle aastakümne sarimõrvar, kes tappis juunikuus laskudega 12-aastase tüdruku ja kaks naist, teatas neljapäeval politsei.

Angela Rochelle Liner, Stefanie R. Ellis ja viimase tütar Maleah lasti maha 12. juunil sõidutee äärde pargitud autos. Mõrvar tulistas kaheksa lasku seistes reisijapoolse esiukse juures ja põgenes seejärel oma autoga.

Politsei hinnangul polnud tegemist rööviga, sest ründaja jättis puutmata kahe täiskasvanu rahakotid, milledes oli 2900 USA dollarit.

Phoenixi politsei eestkõneleja seersant Jonathan Howardi sõnul on kõnealune mõrvajuhtum nüüdseks seostatud veel nelja varasema rünnakuga, milledes on viimase nelja kuu jooksul tapetud seitse inimest.

Howardi kinnitusel on kõik rünnakud sooritatud samal viisil. Arvatakse, et sarimõrvar kasutab erinevaid sõidukeid, mille hulgas pruun Nissan, must BMW ja valge Cadillac või Lincoln. Mingisugust motiivi pole tuvastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles