USA ujujad läksid Rio bensiinijaamas turvamehega kaklema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Conger ja Gunnar Bentz.
Jack Conger ja Gunnar Bentz. Foto: Reuters/ScanPix

USA ujujad, kes olid väitnud, et relvastatud isikud röövisid nad Rio de Janeiro olümpiamängudel paljaks, sattusid hoopis konflikti bensiinijaama turvamehega, sest olid purjuspäi sealse WC ukse ära lõhkunud, teatas meedia täna.

ABC Newsi ja Brasiilia uudisteportaali G1 kinnitamata andmetel olid ujumiskuulsus Ryan Lochte ja tema meeskonnakaaslased pidu pidanud ja vahejuhtumi salvestas bensiinijaama turvakaamera.

G1 vahendas Rio politseid, kelle sõnul tegid sportlased taksoga peolt naastes bensiinijaamas peatuse, et tualetti kasutada. Juhtumisi lõhkusid nad tualettruumi ukse ja turvamehe arvates ei saanud asja niisama jätta. Ta võttis relva ja sundis neid paigale jääma, kuni politsei saabub. Sellest tekkiski kaklus.

Politseiallikate sõnul on turvakaamera salvestuselt näha, kuidas üks ujuja bensiinijaama tualettruumi ukse maha murrab ja truvamehega kaklema läheb.

Ujujad Lochte, Jack Conger, Gunnar Bentz ja James Feigen rääkisid, et neid röövis ööl vastu pühapäeva politseinikuna esinenud relvastatud isik. Nüüd võib sportlasi aga valeväidete eest süüdistus oodata.

Lochte on juba Ühendriikidesse jõudnud, Congeri ja Bentzi pidas Brasiilia politsei aga eile õhtul kinni, ehkki nad olid juba lennukis ja kodu poole suundumas.

Feigeni asukoht on ebaselge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles