India mees neelas alla vähemalt 40 taskunuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noad
Noad Foto: Press Association Images/ScanPix

India mehe kõhust leiti operatsiooni käigus 40 nuga, vahendab CNN.

«Tal oli suur tung metalli süüa. Isegi meile, kogenud kirurgidele, oli leid hirmuäratav,» sõnas Dr. Jatinder Malhotra CNNile. «Operatsioon oli vaga pingeline. Iga väiksem kui viga oleks võinud patsiendi elu maksma minna. Ma ei ole oma 20-aastase karjääri jooksul midagi sellist näinud,» lisas ta.

Viietunnine operatsioon toimus reedel ja Malhotra sõnul leidsid nad selle käigus nii kokkuvolditud kui ka kasutusasendis metallist taskunugasid. «Ta neelas osad noad alla kokkuvoldituna ja osad mitte. Mõned neist nugadest olid juba katki roostetanud,» lausus arst.

42-aastane noaneelajast nelja lapse isa sõnul on tema enesetunne operatsioonijärgselt väga hea. «Mul on väga kahju, et oma perekonda sel viisil alt vedasin. Ma jään oma arstidele elu päästmise eest igavesti tänuvõlgu,» ütles mees.

«Ma ei tea, miks ma nugasid neelama hakkasin. Ma nautisin nende maitset ja jäin sõltuvusse. Inimesed satuvad sõltuvusse alkoholist ja uimastitest, minu olukord oli neile sarnane,» kirjeldas noaneelaja.

Haiglast saab ta välja alles peale seda, kui psühhiaatrid mehe enesele ohutuks tunnistavad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles