Tai hotellis avastati madratsi alt laip

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pattaya tänavamelu.
Pattaya tänavamelu. Foto: JUSTIN MOTT/NYT

Tai kuurortlinnas Pattayas asuvas hotellis avastati madratsi alt laip, edastas esmaspäeval Suurbritannia rahvusringhääling BBC.

BBC andmetel kaebasid hotellitoas ööbinud külalised lahkudes haisu üle. Järgmisel päeval läks tuppa koristaja, kes peale haisu avastas ka verejäljed põrandal. Lähemal uurimisel leiti madratsi alt surnukeha.

"Koristaja imestas vänge haisu üle ja üritas selle allikat tuvastada. Hotellitöötajad otsisid toa läbi ja leidsid lõpuks voodist madratsi alt laiba," kirjeldas Pattya politseiülem kolonel Apichai Kropphet.

Kroppheti sõnul oli tapetud 28-aastane transsooline naine Amphon Kongsong, Naine oli surnud juba kolm päeva enne leidmist.

Kongsongi mõrvaga seoses on vahistatud 17- ja 14-aastased teismelised noorukid, kes on veretöö ka üles tunnistanud.

Politsei informatsiooni kohaselt oli 17-aastane nooruk tutvunud Kongsongiga Facebookis, kes oli meelitanud poisid Pattayasse tööotsingutele ja lasknud neil ööbida oma hotellitoas.

Kolmik veetis toas mõned päevad. Seejärel puhkes riid Kongsongi ja 17-aastase nooruki vahel, sest naine soovis temaga seksida. Riid lõppes sellega, et 17-aastane nooruk tappis naise, mille juures teda abistas 14-aastane kaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles