Tänavale pudenenud hirss põhjustas traagilise avariide ahela

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiievis põhjustas hirss traagiliste tagajärgedega avarii.
Kiievis põhjustas hirss traagiliste tagajärgedega avarii. Foto: AFP / Scanpix

Täna öösel toimus Ukraina pealinnas Kiievis mitu avariid, mille põhjustas koormast pudenenud hirss, ühes õnnetuses hukkus kaks meest.

Esimene tegi avarii Kiievi E. Telegi tänaval Mitsubishi Lancer, mis hirsile sõites kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tulnud Volkswagen Transporteriga, teatab Unian.

Õnnetuses hukkusid Mitsubishi Lanceris olnud juht ja kaasreisija, väikebussis olnud inimesed said raskelt viga.

Sel ajal kui liiklusmiilits vormistas juhtunu kohta dokumente, toimus veel mitu õnnetust. Portaali sõnul võib nende avariide põhjuseks pidada ka liiklusmiilitsat, kes ei pannud välja ohumärke. Seetõttu tuli neil ühe avariidokumentide asemel vormistada mitme omi.

Järgmisena sattusid avariisse kaks hirsile sõitnud  Ladat, kuid neis olnud inimesed pääsesid vigastusteta. Seejärel põrkasid kokku kaks Mitsubishi Lancerit ja Mercedes Sprinter, pärast seda avariid aga Nissan ja Daewoo Lanos.

Alles pärast seda, kui üheksa autot oli sattunud õnnetusse, otsustas liiklusmiilits panna tänava algusse patrullauto töötavate vilkuritega.

Pilte õnnetuse kohta saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles