Donald Trumpi alastikuju eest loodetakse oksjonil saada 20 000 dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trumpi alastikuju
Donald Trumpi alastikuju Foto: SCANPIX

USA kunstnikegrupp tegi vabariiklasest presidendikandidaadist Donald Trumpist mitu kuju, mis pandi vaatamiseks mitmesse linna.

Nüüd plaanitakse üks neist kujudest müüa oksjonil, et saadud summa annetada migrantidega tegelevale heategevusorganisatsioonile, edastab The Independent.

Julien´s Auctions oksjonimaja teatel müüakse Trumpi kuju, mille nimi on «The Emperor Has No Balls» (Keisril ei ole mune), 22. oktoobril Los Angeleses ja kuju müügist loodetakse saada  10 000 – 20 000 dollarit.

Donald Trumpi alastikujude, millel puudub peenis, üle on irvitatud, kuid neid on peetud ka maitsevääratuseks.

Kunstnikeühenduse INDECLINE loodud «alasti» Trumpi nähti selle kuu alguses nii New Yorgis Mantahhatnil kui veel neljas USA linnas.

Kunstnike sõnul on ainut üks kuju säilinud terve ja puutumatuna, teisi kujusid on Trumpi-vastased ameeriklased kahjustanud ja nende peal oma viha välja valanud.

Linnade esindajad lasid vabariiklasest presidendikandidaati Trumpi kujutava kuju avalikust ruumist eemaldada.

Trump on visiidil Mehhikos, kus kõne all on illegaalne sisseränne USAsse. Presidendikandidaadi arvates peaks olema USA-Mehhiko piiril nii turvatara kui tugevadatud piirivalve, et migrante efektiivsemalt takistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles