Transferwise laienes Jaapani turule, sihikul on Hong Kong ja Singapur

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19.10.2015. TALLINN.
Üks Transferwise asutajatest ja omanikest KRISTO KÄÄRMANN TransferWise''i kontori puhketoas.
kontor
FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
19.10.2015. TALLINN. Üks Transferwise asutajatest ja omanikest KRISTO KÄÄRMANN TransferWise''i kontori puhketoas. kontor FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Finantstehnoloogia vallas tegutsev idufirma Transferwise laiendas oma tegevust Jaapani turule.

Transferwise´i tegevjuht Taavet Hinrikus rääkis Tech in Asia konverentsil, et ettevõte tegi Jaapani turule sisenemise nimel aastaid tööd. Üles on ehitatud kohalik meeskond, samuti on saadud heakskiit kohalikelt finantsregulatsioonidega tegelevatelt ametivõimudelt.

Kui esialgu keskendus Transferwise Euroopa turule, siis mullu laieneti USAsse ja Austraaliasse. Hinrikuse sõnul plaanitakse lähitulevikus suurendada oma kohalolekut Aasias, sihikul on Singapur, Hong Kong ning Uus-Meremaa.

Transferwise on Taavet Hinrikuse ning Kristo Käärmanni poolt 2011. aastal asutatud finantstehnoloogiaettevõte, mille väärtus hinnati investorite poolt mullu miljardile dollarile. Ettevõte vahendab igas kuus umbes miljardi dollari eest klientide valuutaülekandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles