Video: järjekordne Putini lähikondse auto sattus avariisse (3)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa presidendi Vladimir Putini nõuniku Vladislav Surkovi auto sattus avariisse
Venemaa presidendi Vladimir Putini nõuniku Vladislav Surkovi auto sattus avariisse Foto: Internet

Venemaa presidendi Vladimir Putini nõuniku Vladislav Surkovi auto põrkas eile Moskvas taksoga kokku, teatas Gazeta.ru.

Ehho Moskvõ andmeil juhtus Surkovi puudutav õnnetus Novõi Arbatil maja number 14 juures, kui taksoteenust pakkuva furgoonauto Ford juht otsustas teha vales kohas U-pööret, mille tagajärjel sõitis talle otsa Kremli poolt liikunud 7. seeria BMW, mis paiskus kokkupõrke järel vastassuunda.

BMW-l oli sinine vilkur sisse lülitatud ja kandis ainult riigiametnike liiklusvahendite jaoks mõeldud erinumbrimärki AMP. Pealtnägija sõnul eemaldati autolt numbrimärgid kohe pärast õnnetust.

Avariis sai kannatada taksojuht, kes kurtis õlavalu. Samuti tunnistas ta end süüdi liiklusõnnetuse tekitamises. Reisijaid taksos ei olnud.

See, kas Surkov oli õnnetuse ajal autos, ei ole veel selge. Samas nägi Ehho Moskvõ korrespondent pealt, kuidas õnnetusse sattunud riigiametniku autost aidati väikest kasvu, umbes 40. aastasel ülikonda riietunud mehel teise autosse ümber istuda. Kreml ei ole juhtunut kommenteerinud.

Surkovi peetakse Venemaa poliitika halliks kardinaliks. Samuti arvatakse, et ta on Ukrainas peetava Vene hübriidsõja kuraator.

Sel kuul sattus autoavariisse ka Putini isiklik autojuht. Nimelt juhtus 2. septembril Moskvas liiklusõnnetus, kui presidendi alluv sattus oma ametiautoga BMW laupkokkupõrkesse vastassuunast tulnud Mercedes-Benziga. Õnnetuse tagajärjel sai Venemaa presidendi autojuht surma. Putinit ennast autos ei olnud - tegemist ei olnud riigipea ametliku autoga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles