Clintoni kinnitusel ta ei minestanud ega vajunud kokku

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton nädalavahetusel korraldatud terroriohvrite mälestusteenistusel.
Hillary Clinton nädalavahetusel korraldatud terroriohvrite mälestusteenistusel. Foto: Oakes De Mandeville/Oakes De Mandeville/Sipa USA

USA demokraatide presidendikandidaat Hillary Clinton ütles esmaspäeval, et tundis mälestustseremoonial peapööritust, kuid ta ei minestanud ega kukkunud kokku nagu meedias on üritatud väita.

"Ma tundsin peapööritust ja kaotasin korraks tasakaalu, kuid ma tundsin ennast autosse istudes, vett juues ja maha jahtudes kohe paremini," sõnas Clinton telekanalile CNN.

Clinton kinnitas samas ühtlasi, et tunneb ennast hästi ja jätkab oma kampaaniaga lähipäevil. Clinton tühistas nädala alguse kampaaniareisi Californiasse ja ei osale ka kolmapäevaks kavandatud üritusel Nevadas. Clintoni sõnul soovitati tal paar päeva puhata.

Clintoni tervislik seisund kerkis Ühendriikides kõneaineks nädalavahetusel, kui ta pidi keset 11. septembri terrorirünnakute mälestustseremooniat tervisehädade tõttu lahkuma. Arsti sõnul diagnoositi USA demokraatide presidendikandidaadil kopsupõletik ning ta kannatas vedelikupuuduse ja kuumuse käes.

Clintoni sõnul soovitati tal juba varem puhata.

"Ma ei kuulanud kahjuks seda arukat nõuannet," möönis Clinton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles