Jaapani linn pidi tühistama skandaalse sisuga angerjareklaami

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angerjad
Angerjad Foto: Reuters/ScanPix

Jaapanis asuv linn oli sunnitud meediast eemaldama kohalikku angerjakasvandust promonud video, sest seda peetakse liiga perversseks. 

Kaheminutilises videos, mille taustal mängib rahulik klaverimuusika, näidatakse mustas trikoos teismelist tüdrukut välibasseinis ujumas, söömas ja aega veetmas.

Reklaami taustal kõlav meeshääl aga seletab, kuidas ta endast kõik andis, et tüdruku eest hoolitseda. Reklaami puändina muutub tüdruk angerjaks ja hüüab rõõmsameelselt minema ujudes hüvasti. «Ma toitsin ta kõhu täis maitsva toiduga ja hoolitsesin selle eest, et ta oleks hästi puhanud,» sõnab meeshääl, kui angerjas minema ujub.

Mõni sekund hiljem ilmub ekraanile lähikaader grilli peal küpsevast lihast ja meeshääl sõnab: «Anname oma angerjate eest hoolitsemisel endast parima.»

Sotsiaalmeedias, kus video avaldamise järgselt kulutulena levima hakkas, nimetatakse videot perversseks.

Reklaami tühistanud ametnike sõnul oli selle eesmärgiks vaid näidata linna pühendumist jätkusuutlikule angerjakasvandusele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles