Rootsi kuningapaar sõitis Taisse suhet värskendama

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Silvia ja kuningas Carl XVI Gustaf.
Kuninganna Silvia ja kuningas Carl XVI Gustaf. Foto: SCANPIX

Rootsi kuningapaar kihutas Taisse puhkusele omavahelisi suhteid lappima või vähemalt välist imidžit kohendama, kirjutab Expressen.

Carl XVI Gustaf ja Silvia sõidavad Taist edasi Hiinasse Shanghaisse ja naasevad kodumaale järgmisel nädalal. Ajalehe andmetel osaleb kuningapaar puhkuse ajal ka kahel ametlikul esindusüritusel.

Väidetavalt leiab puhkusereis aset kuninganna tungival nõudmisel.

Reedel Stockholmis aset leidval peol, kus kuningas ja kuninganna pidid osalema, esindab kuninglikku perekonda prints Carl Philip.

Kogu kevad kuningapere üritustekalendris on ääreni täis ja see oli ainus nädal, kus tekkis võimalus väikeseks puhkuseks.

Eelmise sügis oli Rootsi esindusperekonna jaoks raske. Novembris ilmus palju kõmu tekitanud raamat, kus kirjeldatakse kuninga ja tema sõpruskonna metsikuid pidusid. Ka pajatatakse kuninga seiklustest ööklubides ja abikaasa väidetavatest petmistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles