Vabariiklased kuulutasid Mike Pence´i juba enne asepresidendikandidaatide väitlust võitjaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Pence
Mike Pence Foto: SCANPIX

USA vabariiklik partei teatas juba enne asepresidendikandidaatide debatti, et nende esindaja Mike Pence on võitja, kuid näpuvea tõttu liiga vara avalikusse jõudnud blogitekst eemaldati kiiresti.

The Washington Posti andmetel edastasid vabariiklased võiduteate poolteist tundi enne debati algust.

Vabariiklaste leheküljel avaldati «debatiraport», mille kohaselt sai kahe asepresidendikandidaadi duellis võidu Donald Trumpi asepresidendikandidaat Mike Pence, kelle edastati ka õnnitlused.

«Maailma eri paikades elavatele ameeriklastele pakub kahe asepresidendikandidaadi väitlus suurt huvi. Jälgisime debatti ja kandidaatide faktitäpsust reaalajas. Pärast kahe kandidaadi sõnavõttu oli kohe selge, et võitja on Mike Pence,» teatati kirjutises.

Pence olevat kõige paremini suutnud debatis saada hakkama majandusteemadega ja demokraat Hillary Clintoni skandaalidest rääkides.

Vabariiklane Mike Pence ja tema demokraadist rivaal Tim Kaine pidasid debati Virginas Farmvilles`is asuvas Longwoodi ülikoolis. Kriitikute sõnul oli see jällegi solvanguterohke nagu presidendikandidaatide, vabariiklase Donald Trumpi ja demokraat Hillary Clintoni vahel peetud esimene debatt.

USA presidendivalimised leiavad aset 8. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles