Saksamaa sai oma Josef Fritzli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detlef S-i maja Fluterschenis
Detlef S-i maja Fluterschenis Foto: SCANPIX

Saksamaa lääneosas Altenkircheni piirkonnas Fluterschenis paljastus juhtum, milles üks mees kasutas oma kasutütart 20 aasta jooksul seksuaalselt ära.

DNA-test paljastas, et Detlef S-iks tituleeritud 48-aastane autojuht sai alates 2000. aastast oma kasutütrega seitse last, edastab Bild.

Lapsi oli kokku kaheksa, kuid üks suri 2001. aastal.

Mehe vastu esitatud süüdistused ei lõppe sellega. Detlef S-i kahtlustatakse ka oma kasupoja ja bioloogilise tütre seksuaalses ärakasutamises.

Kuigi pere elas üsna vaikselt, tekitas nende käitumine naabrites kahtlusi.

 «Seal oli kogu aeg väga palju lapsi, kuid nad kõik olid nii sarnased,» sõnas üks pere naabritest.

Pereisal oli uudishimulikele selgitus olemas: kasutütar sai lapsed suvaliste meestega.

Juhtum paljastus siis, kui ära kasutatud naisel õnnestus saata kiri Altenkircheni lastekaitseorganisatsioonile.

Prokuröride sõnul oli ajavahemikus 1987 – 2010 laste ärakasutamisjuhtumeid vähemalt 350. Need leidsid aset kas kodus või mehe autos.

Lisaks seksuaalsele ärakasutamisele kupeldas mees tütart ja kasutütar vähemalt kolmele mehele. Tütarde teenitud raha võttis endale.

Kahele seksi ostnud mehele esitatakse süüdistus. Kolmandat ei saa kohtu alla anda, kuna ta on surnud.

Mis vanuses ärakasutatud on, ei avalikustatud. Saksa väljaannete andmetel on Detlef S-i tütar 18-aastane ja kasutütar 28-aastane.

Detlef S arreteeriti möödunud aasta augustis. Mees on ülekuulamistel siiani vait olnud. Kohtusse kutsutakse tunnistajaks nii mehe kolm ohvrit kui ka ta abikaasa, kelle ei pruukinud ta tegudest aimugi olla.

Saksa väljaanded võrdlesid Detlef S-i Austria kuulsa intsestiisa Josef Fritzliga, kes hoidis oma tütart Elisabethi üle 20 aasta vangistuses ja sigitas temaga mitu last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles