Medvedev põikas ootamatult sisse ka Vnukovole

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev läbib turvakontrolli Vnukovo-1 lennujaamas.
Dmitri Medvedev läbib turvakontrolli Vnukovo-1 lennujaamas. Foto: SCANPIX

Vene president Dmitri Medvedev, kellele teeb jätkuvalt muret turvalisus suurtes transpordisõlmedes, põikas täna ootamatult sisse Vnukovo lennujaama.

Riigipea uuris miilitsakorrapidaja käest, kui mitu korravalvurit lennujaamas pidevalt ringi patrullib. Medvedev sai teada, et tõhustatud turvaabinõude situatsioonis on neid kümme, tavaolukorras viis-kuus, vahendas Interfax. «Seda on silmnähtavalt liiga vähe,» nentis riigipea.

President ütles, et nii suure objekti puhul peab töösüsteem olema ehitatud üles terrorismiga võitlemist arvestades, aga mitte üldisi kuritegusid silmas pidades, kuigi ka see on tähtis.

Samas tõdes riigipea, et Vnukovol on kord majas ja seda erinevalt eile õhtul nähtule.

Eile nimelt astus Medvedev ootamatult sisse Kiievi raudteejaama, kus talle ei jäänud silma ühtegi miilitsatöötajat. Ka polnud seal metallidele reageerivaid turvaväravaid.

Puudulike julgeolekumeetmete üle nördinud riigipea tegi riigifirma Vene Raudteed peadirektorile Vladimir Jakuninile ülesandeks kord majja lüüa ja kanda saavutustest ette kolme päeva möödudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles