Šveitsi post pakub altkäemaksuks müslit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Reuters/ScanPix

Šveitsi post on algatanud uue kampaania, et veenda inimesi rämpsposti vastu võtma – kirjasaajatele pakutakse heameeleks kingitusi, vahendab The Local.

Lisaks kirjade ja pakkide kohaletoimetamisele tegeleb Šveitsi post ka reklaamide levitamisega ja seetõttu on kuni pool kogu laiali kantavast postist kommertsreklaam, kirjutab Aargauer Zeitung.

Nende äriline tegevus aga kannatab, kuna Šveitsi elanikud on üha enam hakanud kinnitama postkastidele kleepse, mis teatavad, et rämpsposti ei soovita. Püüdes veenda kirjasaajaid rämpsposti vastu võtma, alagatas postiteenistus uue kampaania, mille käigus jagatakse inimestele tasuta pakke.

Üle 300 000 majapidamise on saanud Šveitsi postilt kirja, milles inimestele pakutakse järgmise kolme kuu jooksul igakuist kingitust – näiteks müslipakikest või puljongikuubikuid –, kui nad oma kirjakastilt rämpsposti keelava kirja eemaldavad.

Postiteenistus on lisanud klientidele ka abivalmis kleepsu kirjaga «reklaam lubatud».

Šveitsi posti kõneisiku Oliver Flüeleri sõnul on aktsepteeritav, kui inimesed soovivad hiljem rämpsposti keelava sildi tagasi kleepida. «Me ei sunni mitte kedagi. Kõigil on vabadus valida, kas nad soovivad reklaami lubavat silti postkastil hoida või mitte,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles