Göteborgi tulistamises hukkus kaks noort (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei
Rootsi politsei Foto: SCANPIX

Rootsi ja Soome meedia teatel hukkus Göteborgis Förlunda linnaosas toimunud tulistamises  kaks noort meest, kellest üks oli 20-aastane ja teine mõned aastad noorem.

Göteborgi politsei sai sündmuspaika väljakutse eile kell 20.26 kohaliku aja järgi, sündmuspaik eraldati politseilindi abil.

Politsei küsitles juhtumikoha lähedasi elanikke ja otsis viiteid, esmastel andmetel on tegemist mõrvadega.

Seni ei ole tulistajat või tulistajaid tabatud ega nende isikuid kindlaks tehtud. Uurimist on aeglustanud halb ilm, sest sadas paduvihma ning osa tõendeid on selle tõttu kustunud. Politsei pani alles jäänud tõendusmaterjali kaitseks paika üles telgid. Tõendite järgi oletatakse, et tulistajaid oli kaks.

Rootsi meedia teatel kuulsid juhtumipaiga lähedal elavad inimesed paarikümmet lasku, osa laskudest võidi teha automaatrelvaga.

Kohalikud nägid sündmuskoha lähedalt lahkumas kahte meest, kes sõitsid minema mopeediga, kuid nende isikuid ei ole veel kindlaks tehtud ja pole teada, kas nad on mõrvadega seotud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles