Video: Rooma lähedal möllas tornaado, hukkus vähemalt kaks inimest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rooma lähedal Cesanos möllas tornado
Rooma lähedal Cesanos möllas tornado Foto: SCANPIX

Itaalia pealinna Rooma lähedal möllas eile tornaado, mille tagajärjel hukkus vähemalt kaks inimest ja üle kümne inimese sai vigastada.

Itaalia meedia ja weather.com teatel kaotas Roomast põhja jäävas rannikulinnas Ladispolis elu 25-aastane mees, kui tornaado tõttu kukkus ehitiselt talle karniisiosa pähe.

Lisaks nõudis eile kella 18.00 paiku kohaliku aja järgi tekkinud tornaado Bracciano järve lähedases Cesanos 74-aastase mehe elu. Meedia teatel olid endine ohvitser Fernando Fiorese, ta naine ja nende kaks last autos, millele langes puu. Mees hukkus, ta pereliikmed said vigastada.

Ladispolis hävitas tornaado mitu hoonet ja kohaliku haigla teatel said paljud inimesed vigastada. Majavaringute tõttu tekkis gaasitorustikes leke, mille tõttu tuli seal elanikke evakueerida.

Ladispoli linnavõimud teatasid eile, et looduskatastroofi tõttu jäävad koolid täna suletuks.

Itaaliat on tabanud järjest mitu looduskatastroofi, Kesk-Itaalias olid nii augustis kui oktoobris tugevad maavärinad, mis nõudsid sadu inimelusid ja hävitasid ajaloolisi hooneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles