Video: Ukraina parlamendis läks taas kakluseks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost. Kaklus Ukraina parlamendis
Kaader videost. Kaklus Ukraina parlamendis Foto: ekraanikuva

Kaklused parlamendis ei ole maailmas just tavalised, kuid millegipärast juhtub just Ukraina parlamendis ikka ja jälle, et rahvasaadikud üksteisele füüsiliselt kallale lähevad. Esmaspäeval, 14. novembril tuli taas lahutada kaht kaklevat saadikut.

Nimelt ärritus vasaktsentristliku bloki saadik Juri Bojko, kui vasakradikaalse partei saadik Oleg Ljaško teda «Kremli agendiks» nimetas, ja virutas Ljaškole rusikaga näkku, kirjutab Euronews.

Kui mehed olid lahutatud ja maha rahustatud ning Ljaško oma kõnet jätkas, ei suutnud Bojko end taas taltsutada ja virutas Ljaškole uuesti. 

Ukraina parlamendis on kaklusi ette tulnud paraku üsna mitmel korral. Näiteks aasta tagasi, 2015. aasta detsembris puhkes ülemraadas lausa massikaklus, kui valitsusele umbusalduse avaldamiseks allkirju koguva Petro Porošenko bloki esindaja Oleg Barna läks lavale, kinkis peaminister Arseni Jatsenjukile buketi punaseid roose, haaras temast kinni ja püüdis teda lavalt minema kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles