Video: ignorantne ameeriklane ei soovi teada, kes valiti uueks presidendiks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Chandler
Joe Chandler Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides Georgia osariigis Brunswickis elab mees, kes ükskõiksuse tõttu ei soovi teada, kes võitis presidendivalimised ja kellest saab 2017. aasta jaanuaris uus USA president.

Joe Chandleri teatel ei huvita teda, kes riiki juhtima hakkab, sest ta elab õnnelikult oma ignorantsusmullis, edastab The Independent.

Chandler on kunstnik ja mediteerija, keda ei huvita ei meedia ega sotsiaalmeedia. Ta lõpetas televiisori vaatamise, lehtede lugemise ja sotsiaalmeedia kasutamise 8. novembril, mil USAs toimusid presidendivalimised.

«Mind oli kutsutud valimispeole, kus kõik kindlasti närvitsesid oma kandidaadi poolt ja närisid küüsi. Leidsin siis, et mul on ükskõik ja otsustasin valida teise tee,» selgitas mees.

Ameeriklase sõnul ärkas ta 8. vovembri hommikul nagu tavaliselt, tundis end rahulikuna ja ei pööranud valimiste viimastele meetritele tähelepanu.

«Loobusin poliitilise farsi jälgimisest. Olen nagu rahusadam orkaani keskel ja minu ignorantsusmullis on väga rahulik,» lisas Chandler.

Ta tütar üritab teda toimunuga ja toimuvaga kursis hoida, kuid mehe teatel teda välises maailmas toimuv šaraad ei huvita.

Kui kunstnik kodust lahkub, siis kannab ta alati peas kõrvaklappe, millest kostub rahulikku muusikat ning rinnal ja seljal silti: «Ma ei tea, kes võitis ja ma ei tahagi teada. Palun ära ütle seda mulle!».

Vabariiklane Donald Trump sai piisava arvu valijameeste hääli, et temast saaks USA 45. president. Ta annab ametivande 20. jaanuaril 2017. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles