Kuritarvitatud türgi tüdruk suri südamerabandusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ruben Sprich / Reuters / Scanpix

Üheksa-aastane tüdruk Lääne-Türgist İzmiri provintsi Bornova piirkonnast suri südamerabandusse kaks päeva enne, kui pidanuks kohtu ees tunnistusi andma 56-aastase kuritarvitamises kahtlustatava mehe vastu.

Laps suri 21. novembril haiglas. Arvatakse, et südamerabanduseni viis seksuaalse kuritarvitamise tõttu tekkiud stress. Süüalune, kellest on teada initsiaalid T.Ç., on ühe tüdruku sõbra vanaisa.

Väidetavalt leidis kuritarvitamine aset 29. juulil T.Ç. kodus, kuhu ohver oli sõbraga mängima läinud. Pärast juhtunust kuulmist esitasid tüdruku vanemad süüdistuse, esimene kohtuistung oli määratud 23. novembrile.

Ohver kannatas juhtunu tagajärjel niivõrd tõsiselt, et ei suutnud enam koolis käia ega üksi olla, samuti hakkas ta alla tegema. Ta sai küll psühholoogilist abi, kuid arvatakse, et just kohtupäeva lähenemisest tingitud stress viis südamerabanduseni.

Lapse isa sõnul nad kohtuteest ei loobu. «Pärast kuritarvitamist oli mu tütar väga hirmul,» kirjeldas ta. «Me kolisime sellesse piirkonda veidi aega enne intsidenti. Tuleb välja, et kõik teadsid selle mehe probleemis ja isegi hoiatasid meie tüdrukut.»

Isa lubas, et annab endast parima, et ründaja saaks karmi karistuse.

Perekonna advokaadi Ayşe Esra Ünlü Polati sõnul süüalune eitab süüdistusi.

«See perekond on nüüd kohutavas seisus,» rääkis advokaat. «Ning hoolimata sellisest süüdistusest on kahtlusalune jätkuvalt enne protsessi algust vabaduses. Pole isegi teada, kas kahtlusalune võiks enne protsessi algust põgeneda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles