Tatarstani peapiiskopkond: piibli järgi elasid dinosaurused ja Jeesus samal ajal (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustave Doré 1865. aasta gravüür Leviathani hävitamisest.
Gustave Doré 1865. aasta gravüür Leviathani hävitamisest. Foto: Wikipedia

Vene õigeusu kiriku Tatarstani peapiiskopkond avaldas meelierutava uue artikli, kus selgub, et piibli järgi elasid dinosaurused veel niivõrd hiljuti kui 2000 aasta eest. See tähendab, et nad olid näiteks Platoni, Julius Caesari ja isegi Jeesuse kaasaegsed.

Artikkel ilmus Tatarstani peapiiskopkonna ametlikul veebilehel. Enne oli selle ära trükkinud kohalik koguduseleht.

Artikli pealkirjaks on « Piibel dinosauruste kohta» ning selle autori sõnul võib piiblist leida viiteid selle kohta, et dinosaurused elasid 7000 aastat tagasi ja surid välja umbkaudu 2000 aasta eest. Ka väidetakse seal, et piibelist tuntud hiiglaslik merekoletis Leviathan oli samuti hoopis dinosaurus.

« Dinosauruste-sarnaste olendite kirjeldusi võib leida Moosese raamatust, see tähendab, et dinosaurusele sarnane loom oli inimkonnale teada nii 7000 kui ka 2000 aasta eest (mil pandi kirja Iiobi raamat),» arutletakse artiklis.

Autori argumentatsiooni ei toeta teadlaskogukonna ühine veendumus, et dinosaurused elasid ja surid välja juba miljoneid aastaid tagasi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles