Trump plaanib Sylvester Stallone`i riigiametisse palgata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone.
Sylvester Stallone. Foto: Richard Shotwell/AP/Scanpix

Väidetavalt kavatseb Doald Trump pakkuda Sylvester Stallone`ile kohta oma administratsioonis, kirjutab Independent.

President kaalub 70-aastast märulistaari Riikliku Kunstide Sihtkapitali juhi kohale. Asutus tegeleb kunstide rahastamisega.

«On alusetult arvatud, et Trumpi presidentuur saab olema kunstide osas vaenulik,» teatas allikas DailyMailile. «Kuid härra Trump arvab, et selline A-nimekirja kuulsus on täpselt see turgutus, mida valdkond praegu vajab.»

Pole teada, kas Stallone oleks nõus ka sellist ametikohta vastu võtma. Siiski on ta varem poliitikas osalemise vastu huvi üles näitanud, näiteks toetas ta 2008. aastal John McCaini presidendikampaaniat.

Hiljutises intervjuus tunnistas Stallone, et talle küll meeldib Donald Trump, kuid ei kiida tingimata heaks tema riigipeaks saamist.

«Mulle meeldib Donald Trump. Ta on selline vägev dickenslik karakter,» ütles Stallone intervjuus Variety Magazine`ile. «Mõned inimesed on suuremad kui elu ise. Kuid ma ei ole kindel, kas see ka riigi juhtimisel kasuks tuleb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles