Ida-Siberis kukkus alla lennuk 39 inimesega pardal

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilyushin Il-18 Põhja-Koreas.
Ilyushin Il-18 Põhja-Koreas. Foto: ED Jones/AFP

Venemaal sai täna varahommikul lennuõnnetuses raskelt vigastada 34 sõjaväelast, teatasid uudisteagentuurid viitega kaitse- ja tervishoiuministeeriumile.

Koltsovo lennujaamast Jekaterinburgist õhku tõusnud Il-18, mille pardal oli 32 reisijat ja seitse meeskonnaliiget, tegi Siberi idaosas Sahhas kella 4.45 paiku Moskva aja järgi hädamaandumise. Ilmastikuolud olid piirkonnas õnnetuse ajal halvad.

Kõik lennukis olnud inimesed jäid ellu, kuid 34 said vigastada. Tiksi keskhaiglasse toimetatud inimestest on kuus kriitilises seisundis ja 28 raskes seisundis, teatas Venemaa tervishoiuministeerium.

Kaitseministeeriumi allikas ütles, et lennuk ei edastanud hädasignaali, kuid lend leidis aset rasketes ilmastikuoludes ning välistatud pole võimalus, et lennuk jäätus.

Esialgse info järgi oli hukkunuid vähemalt 27, kuid Vene kaitseministeeriumi parandatud info järgi pääsesid kõik inimesed eluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles