Michelle Obama: teeme Donald Trumpi edu nimel kõik (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama.
Michelle Obama. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide presidendivalimised võitnud Donald Trumpi üheks valjuhäälseimaks kriitikuks olnud esileedi Michelle Obama lausus intervjuus, et uuel riigijuhil on tema igakülgne toetus.

«Ükskõik, kuidas me temasse ka suhtusime – meie rahva tervise jaoks on tähtis, et me toetaksime uut vägede ülemjuhatajat,» rääkis Obama Oprah Winfreyle antud intervjuus. «Kui mu abikaasa astus ametisse, seda ei tehtud – ent me tahame olla suuremeelsed ja toimida nii nagu riigile parim,» lausus esileedi.

«Nii et oleme järgmise presidendi jaoks olemas ja teeme, mida iganes vaja, et ta oleks edukas. Sest kui tema on edukas, oleme me kõik edukad,» ütles ameeriklanna.

Michelle Obama kohtus Donald Trumpi abikaasa Melaniaga Valges majas mõni päev pärast miljardäri valituks osutumist ning pakkus talle oma tuge. «Minu sõnum Melaniale oli: sa ei tea tegelikult seda, mida sa ei tea – kuni sa oled lõpuks kohal,» lausus Obama. «Nii et uks on lahti, nagu ma talle ütlesin. Ning nagu mulle ütlesid Laura Bush ja teised esileedid.»

Obama ütles, et Bushi meeskond aitas teda kogu Washingtonis veedetud aja jooksul ning ta kavatseb pakkuda samaväärset tuge ka järgmisele esileedile. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles