Video: narkojoobes endine eriüksuslane korraldas autoga Venemaal lennujaamas märulit (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis politsei pardakaamera videost

Venemaal Kaasani rahvusvahelises lennujaamas sai kolmapäeva õhtul näha omapärast vaatepilti, kui narkojoobes mees sõitis autoga terminali klaasustest läbi ja korraldas seejärel hoones märulit, samal ajal kui politseinikud püüdsid teda tulutult kinni pidada.

Halli värvi Lada Samarat juhtinud 40-aastane Ruslan Nurtdinov sõitis hoones ringi umbes mõnisada meetrit, ehmatades nii reisijaid kui ka lennujaama töötajaid. Mürgli käigus viskasid inimesed auto ette asju, sundimaks juhti peatuma, ent sellest polnud kasu.

Lõpuks sõitis mees terminalist välja ja põrkas vastu midagi, mis seisatas auto. Ruslani pidasid seejärel kinni turvatöötajad, kes andsid ta üle politseile.

Kaasani lennujaama teatel keegi juhtunus viga ei saanud.

Kinnipidamisel tehti selgeks, et tegemist on endise politsei eriüksuse liikmega. Mehel tuvastati narkojoove. Lisaks leiti Ruslani autost neli grammi marihuaanat.

Kohalik kohus mõistis eile Ruslani 15 ööpäevaks aresti. Lisaks ootab meest süüdistus korrakaitsjate elu ohtu seadmises ja lennujaama vara lõhkumises. Võimude teatel sai juhtunu tõttu viga lennujaamas asuv veetoru, mis põhjustas üleujutuse hoones, tekitades kahju ligemale 100 000 euro ulatuses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles