Soome suursaadiku tervitus juubeliaastaks: loeme ka ajalehte koos!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome suursaadik Kirsti Narinen saatkonnahoone Sinises saalis videotervitust salvestamas. Kaamera taga fotograaf Jaanus Lensment.
Soome suursaadik Kirsti Narinen saatkonnahoone Sinises saalis videotervitust salvestamas. Kaamera taga fotograaf Jaanus Lensment. Foto: Piret Kooli

Soome suursaadik Kirsti Narinen juhatab sisse ajaloolise aasta ning kutsub Postimehe vahendusel kogu aasta jooksul lugema ka uhiuut portaali Soome 100.

Alanud on Soome Vabariigi juubeliaasta, mida 6. detsembril 100-aastaseks saav vabariik soovib tähistada koos oma lähimate naabritega. Eesti on üks kolmest riigist, kes Soomega üheskoos pidutseb. Eestis peokava eest kannab hoolt Soome 100 toimkond eesotsas Soome Instituudiga.

Millised soovid annab kaasa aga suursaadik Kirsti Narinen alanud ajaloolisele aastale ja miks soovitab ajalehte lugeda, saate teada juba järgnevast videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles