Lasketiirus Saksamaal lasti maha kolm inimest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politseiauto
Saksa politseiauto Foto: SCANPIX

Saksamaal Saksi-Anhalti liidumaal lasti Hüttermühle lasketiirus maha kolm inimest, veretöös kahtlustatav 28-aastane mees leiti surnuna.

Politsei sai teate Genthinis aset leidnud veretööst eile õhtul kell 22.45 kohaliku aja järgi. Ohvriteks olid kaks meest ja naine, vahendas The Local.

«Kõigil kolmel olid laskehaavad,» ütles politsei pressiesindaja Thomas Kriebitzsch ja leidmise ajaks olid nad olnud surnud vaid mõni tund.

Praeguseks on ohvritest tuvastatud vaid üks mees.

Politsei alustas kohe võimaliku mõrvari otsinguid, pöörates kogu piirkonna pea peale, rääkis Kriebitzsch. Otsingutes osalesid ka kopterid ja jälituskoerad.

Täna varahommikul laiendati otsinguala ja veidi hiljem teatas politsei, et neil on esimene jälg. Nimelt otsitakse taga 28-aastast relvastatud meest, kes sõidab ringi hõbedase Citroen Saxoga.

Pärastlõunal teatas politsei, et üks juhuslik möödakäija leidis arvatava mõrvari surnukeha autost Magdeburgi lähistelt Haldenslebenis.

«On mitu asja, mis viitavad sellele, et tegemist on inimesega, keda me taga otsisime,» ütles Stendali riiklik süüdistaja Thomas Kramer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles