Putin: Trumpil pole prostituute vaja, tal on kogemusi niigi (12)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump 2013 aasta Miss Universumi võistlusel.
Donald Trump 2013 aasta Miss Universumi võistlusel. Foto: Prokofyev Vyacheslav/ITAR-TASS/Scanpix

Venemaa riigipea Vladimir Putin avaldas kahtlust väidetes, nagu oleks Ameerika Ühendriikide peagi ametisse astuv president Donald Trump kasutanud prostituutide teenuseid – ameeriklane olevat niigi juba kohtunud nõnda paljude ilusate naistega.

Vastavad süüdistused olevat Putini sõnul täielikud väljamõeldised. «Inimesed, kes tellivad sedalaadi võltsinguid, mis praegu Trumpi vastu ringlevad, on hullemad kui prostituudid, sest neil pole mingisuguseid moraalseid piiranguid,» kõneles Kremli peremees.

Ta lisas, et kui Trump viimati Moskvat külastas, polnud ta veel poliitik ning Moskva polnud ka kursis tema plaanidega selleks saada. Olevat täielik nonsenss uskuda, et Vene luurajad nuhiksid iga Ameerika miljardäri järel.

Samamoodi eitas Putin igasuguse kompromiteeriva materjali olemasolu Trumpi kohta. Ameerika luureorganid väidavad, et säärane materjal annaks Moskvale pärast Trumpi ametisseastumist tema üle enneolematu mõju.

Trump viibis viimati Moskvas aastal 2013 seoses linnas peetud Miss Universumi võistlusega. Ta lootis tulutult kohtuda ka Putiniga.

«Trump on täiskasvanud mees. Ja pealegi on ta keegi, kes on seotud iludusvõistlustega palju aastaid ja on kohanud kõige kaunimaid naisi maailmas,» kommenteeris Vene president. «Mul on raske uskuda, et ta tormas hotellituppa kohtuma mingite lõdva moraaliga tüdrukutega – ehkki meie omad on kahtlemata maailma parimad,» kiitis Putin.

Vaata videost, kuidas Putin Trumpi kohta käivaid süüdistusi analüüsib. 

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles