Aurinkomatkat buss põrutas Tais vastu mäekülge

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivarand Tais Phuketis.
Liivarand Tais Phuketis. Foto: SCANPIX

Tais Phuketis põrutas täna vastu mäekülge ehitatud piiret Soome reisifirma Arinkomatkat buss, viga sai 19-aastane naine.

«Ühel reisijal sai käsi kergelt vigastada. Sündmuskohale kutsuti kiirabi, kuid haiglasse polnud kedagi viia vaja,» rääkis Arinkomatkat tegevjuht Tuomo Meretniemi.

Vigastada saanud 19-aastane Emmi rääkis ajalehele, et esmalt kostis hirmus ragin ja siis karjus giid turistidele, et hoidke kõvasti pinkidest kinni, kuna pidurid ütlesid üles. Seejärel kihutas buss hoogsalt mööda teed mäest alla.

Naise sõnul tegutses bussijuht oskuslikult, kuna juhtis bussi vastu teepiiret ja siis hakkas kiirus ka vaikselt vähenema. Peatudes tungis läbi aknaklaasi suur palmioks, rääkis Emmi.

«Suur klaasitükk kukkus pähe ja seejärel vastu kätt, lõigates sisse väikse, kuid sügava haava. See õmmeldi sündmuskohale saabunud kiirabiautos kinni,» jutustas naine ajalehele.

«Kõik ülejäänud pääsesid ehmatusega. See oli tõeline šokk,» lisas ta.

Õnnetus juhtus Patong Beachi piirkonnas, kui buss toimetas 38 Soome turisti lennuväljalt hotelli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles