Video: Madonna rääkis kõnes Valge Maja õhkulaskmisest (20)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna Naiste marsil kõnet pidamas.
Madonna Naiste marsil kõnet pidamas. Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/Scanpix

Alati provokatiivne Madonna lasi eile Washingtonis ja mujal maailmas toimunud Naiste marsil peetud kõnes kuuldavale ridamisi vängeid sõnu Donald Trumpi aadressil, kirjutab CNN.

«Oli vaja seda kohutavat pimedushetke, et meid üles äratada,» ütles Madonna rahvahulgale. «Tundub, nagu me oleks kõik liikunud illusoorsesse mugavustsooni, arvates, et lõpuks seatakse õiglus jalule ja head võidavad.»

«Noh, me ei võitnud neid valimisi. Kuid head võidavad lõpuks siiski,» lisas ta.

Teiste eilsete kõnelejate taustal paistis Madonna eriti provokatiivne. Ta märkis, et marss tähistab revolutsiooni algust ja rahvas enam ei tagane.

«Ja meie vastastele, kes ütlevad, et see marss ei vii millenigi, ütlen ma: minge p***e! See on palju vajatud muutuse algus,» sõnas popstaar.

Madonna lisas ka, et ta oli Trumpi võidust raevus.

«Jah, ma olen vihane. Jah, ma olen raevus. Jah, ma olen mõelnud Valge Maja õhku lasta. Kuid ma tean, et see ei muudaks midagi. Me ei saa meeleheitesse laskuda,» lõpetas ta.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles