Elon Musk ei kavatse Trumpi nõuandvast kogust lahkuda

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk
Elon Musk Foto: SCANPIX

Kui transpordivahendusettevõtte Uber tegevjuht Travis Kalanick teatas eile, et astub avalikkuse survel USA presidendi Donald Trumpi strateegia ning poliitikanõukojast tagasi, siis Tesla Motorsi ja SpaceXi asutajal Elon Muskil sarnast kavatsust ei ole.

Multimiljardär selgitas oma otsust nõukogu tänasest koosolekust osa võtta Twitteri vahendusel.

«Eelmise aasta detsembris nõustusin ma ühinema presidendi nõukoguga, et anda tagasisidet teemadel, mis on minu arvates riigile ja kogu maailmale olulised. Homsel kohtumisel kavatsen ma koos teistega esitada seoses hiljutise immigratsioonikorraldusega oma vastuväited ning käia välja ettepanekud selles muudatuste tegemiseks,» lubas Musk.

«Nõuandvad kogud annavad lihtsalt nõu ning see ei tähenda, et ma nõustuksin Trumpi administratsiooni tegudega. Minu eesmärkideks on maailma taastuvenergiale ülemineku kiirendamine ning inimtsivilisatsiooni teistele planeetidele viimine. Selle tagajärjeks on sadade tuhandete töökohtade loomine ning helgem tulevik kõigi jaoks. Ma mõistan nende inimeste vaatenurka, kes on minu sellel koosolekul osalemise vastu, kuid praegu usun ma, et kriitilistes küsimustes kaasa rääkimine teenib üldisemat heaolu», leidis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles