Trump kutsus sõpru valitsusliikmete intervjuudest osa saama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump.
USA president Donald Trump. Foto: Kevin Lamarque/ Reuters / Scanpix

Meediasse lekkinud helisalvestisest võib kuulda, kui vabaks USA president Donald Trump ennast oma golfiklubides laseb ja kuidas ta külalisi intervjuudele võimalike valitsusliikmetega kaasa kutsub, vahendab Politico. 

Läinud aasta novembris tema New Jersey golfiklubis korraldatud õhtusöögil tundis Trump ennast vabalt. Hõivatud võimalike uute valitsusliikmete kohtumisega, kutsus tollane tulevane president oma peokülalisi töövestlusest osa saama.

«Homme toimub mitu intervjuud- kindralid, diktaatori, meil on kõike,» on helisalvestisest kuulda Trumpi seltskonnale ütlemas. «Kui tahate sellest osa saada, olete teretulnud. See saab lõbus olema. Homme on palju tööd teha. Iga 15-20 tagant toimub kohtumine erinevate inimestega, kellest valitsuse kokku paneme.»

Salvestis, mille edastas Politicole üks peol viibinutest, näitab kuidas Trump, kes veedab hetkel suure osa ajast Palm Beachil Mar-a-Lago kuurordis, ennast meediast eemal, lojaalsete klubiliikmete keskel üleval peab.

Politico edastas reedel salvestise ka Valgele Majale, et neil oleks võimalus seda kommenteerida. Võimalust nad ei kasutanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles