Motivatsioonikõneleja Sami Honkonen esineb logistikaseminaril

Soome 100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger shared his five rules for success: find a vision, think big, ignore nay-sayers, work your ass off, give back. Don’t have enough time? “Sleep faster”, Arnold advised. After his talk I had the chance to meet Arnold and pose in a photo with him.
Arnold Schwarzenegger shared his five rules for success: find a vision, think big, ignore nay-sayers, work your ass off, give back. Don’t have enough time? “Sleep faster”, Arnold advised. After his talk I had the chance to meet Arnold and pose in a photo with him. Foto: blog.samihonkonen.com

Sami Honkoneni etteaste näol on Tallinnas toimuvalt Logistikaseminaril tegemist eelkõige just noortele suunatud motivatsioonikõnelusega, mille eesmärk on avardada maailmapilti, suunata mõtlema suurelt – mõtlema Eestist väljapoole.

Sami Honkonen – mees nagu orkester – ettevõtja, taskuhäälingu saatejuht, blogija, motivatsioonikõneleja ning muuhulgas vokalist death metal bändis. Konverentsidel esinemist alustas Honkonen 2010. aastal ning sellest ajast alates on ta üleilmselt esinenud sadu kordi. Tema peamisteks teemadeks on organisatsioonide tulevik, digitaliseerimine ja selle mõju juhtimisele, strateegiline kiirus, enesejuhtimine jms.

Sami blogi saab lugeda SIIN

Logistikaseminar 2017 toimub 9. märtsil Ülemiste Citys asuvas SpaceX sündmuskeskuses.

Logistikaseminar 2017 on Tallinna Tehnikakõrgkooli 3. kursuse transpordi ja logistika eriala tudengite poolt korraldatav üritus, mis toimub juba 18. kord. Igal aastal on korraldusmeeskonnale antud vaba voli seada kokku teemablokid ja esinemiskava, määrata toimumisaeg- ja paik ning leida potentsiaalsed koostööpartnerid.

Logistikaseminari peamised eesmärgid on luua kasulikke kontakte üliõpilaste ja ettevõtjate vahel ning tutvustada aktuaalsemaid teemasid äri- ja logistikavaldkonnas. Seda läbi lektorite, kes on omal alal pädevad ning oskavad oma teadmisi kuulajaskonnale oskuslikult edasi anda. Logistikaseminar 2017 korraldusmeeskond on seisukohal, et headeks esinejateks on pigem praktikud, kui teoreetikud. Plaanis on käsitleda innovatiivsemaid lahendusi nii infrastruktuuri-, laologistika-, kui ka veonduslogistika valdkonnas. Lähemalt vaata SIIT.

Sami Honkoneni loeng on osa kohtumistesarjast «100 talks».

MILLEST JUTT?​

Programm «100 talks» – kutsu soomlane rääkima valmib koostöös Eestis tegutseva Soome Instituudiga.

Soome juubeliaasta auks sündivad soome-eesti vestlusringid on mõeldud arvamuste ja kogemuste vahetamiseks.

Projekti «100 talks« raames laekus Eesti organisatsioonidelt Soome esinejatega kohtumiseks ühtekokku 113 sooviavaldust. Juubeliaastal saavad neist teoks 25 kohtumist.

Eestisse tulevad kogemusi jagama mitmed Soome kunstnikud, lavastajad, muusikud, ühiskonnaaktivistid. Kuulda saab ka disaini, metsanduse ja turunduse asjatundjate mõtteid.

Lähemalt saab Soome juubeliaasta tegemistest aimu Soome 100 portaali kalendrist ja Soome juubeliaasta koduleheküljelt soome100.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles