Hillary Clinton on valmis peidust välja tulema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: Matt Rourke/AP/Scanpix

USA presidendile Donald Trumpile valimistel alla jäänud Hillary Clinton on valmis peidust välja tulema ja alustama tööd lepitamaks lõhestunud riigi elanikke, vahendab Guardian. 

Clintoni järkjärguline naasmine avalikkusesse peale kaotust presidendivalimistel sai uue hoo kõnega, mille ta pidas Püha Patricku päeval Pennsylvanias isa sünnilinnas Scrantonis. «Mul, nagu paljudel mu sõpradel on väga keeruline praegu uudiseid vaadata,» sõnas Clinton peetud kõnes, millega ta ergutas riigi elanikke koostööd tegema, et lahendada tekkinud probleeme.

«Olen valmis peidust välja tulema ja pingutama selle nimel, et keegi alla ei annaks,» lisas Clinton Scrantoni Iiri Naiste Ühingule. Endisel esileedil on järgnevateks kuudeks plaanitud mitu etteastet, samuti töötab ta raamatu kallal, kuhu on kogutud mitmed tema kirjutatud esseed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles