USA ajakirjanikele tegi rõõmu Saksa ametikaaslaste hea töö Trumpi grillimisel (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump ja Saksa kantsler Angela Merkel Valges Majas ühisel pressikonverentsil.
USA president Donald Trump ja Saksa kantsler Angela Merkel Valges Majas ühisel pressikonverentsil. Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

USA reporterid kiitsid Saksa ametikaaslaste head tööd Ühendriikide presidendi Donald Trumpi küsitlemisel, vahendab Deutsche Welle.

USAs Saksa kantsleri Angela Merkeli visiiti kajastama tulnud ajakirjanike hea öö tegi kohalikele reporteritele nii suurt rõõmu, et viimased asusid seda sotsiaalmeedias jagama. Deutsche Welle reporteri Brent Goffi sõnul olid Ühendriikide ajakirjanikud sakslaste otsekohestest küsimustest lausa šokeeritud.

Trump väitis, et Saksamaalt saabunud Kristina Dunz oli huvitatud vaid võltsuudistest, kui ajakirjanik temalt isolatsioonipoliitika kohta uuris. «Valges Majas pole enam kohane rasketele ja ebameeldivatele küsimustele faktidele tuginedes vastata,» kirjutas hiljem Dunz.

Lisaks uuriti Trumpi pealtkuulamisväidete kohta ja küsiti otse, miks president teeb avaldusi, millel puudub igasugune tõepõhi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles