Itaalia politsei paljastas grupivägistamisega tegelenud musta maagia sekti (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia politsei
Itaalia politsei Foto: P Deliss / GODONG/picture-alliance / Godong/Scanpix

Itaalia politsei arreteeris möödunud nädalal Torinos kolm meest, keda kahtlustatakse 17-aastase tüdruku uimastamises ja grupivägistamises.

The Telegraphi teatel näitas uurimine, et vägistamise taga oli musta maagiaga tegelev sekt, mida juhtis 69-aastane endine matemaatikaõpetaja Paolo Meraglia.

Lisaks nimetatud õpetajale arreteeris politsei ka õpetaja 73-aastase sõbra Biagino Viotti ja ohvri 22-aastase poiss-sõbra, kelle nime ei avalikustatud, kuid keda kahtlustatakse samuti musta maagia seansside korraldamises ning noore naise «ohverdamises ja ta kurjadest vaimudest vabastamises».

Politseiuurijad leidsid sekti tegutsemispaigast tarokaarte, esoteerilisi objekte ja raamatuid, amulette ja muud atribuutikat, mida kasutati tüdruku transsi viimiseks ja temaga «rituaalselt» seksides.

Sündmuskohal olnud esemete kohaselt üritasid mehed viia läbi antiikset Vesta neitsi rituaali. Vesta neitsid olid Vana-Roomas kodukolde ja pere jumalanna Vesta preestrinnad.

Torino politsei uurib, kas selle sekti ohvriks võis veel naisi langeda.

Politsei sõnul manipuleerisid mehe 17-aastase noore naisega, andes talle uimasteid ja teatasid, et ta on deemonite haardes ning vaid grupiseks võib ta saatanlikest jõududest vabastada.

Grupeeringu juht kasutas enda kohta nimetust «meister» ja ta kaks kaaslast olid «jüngrid». Mehed kasutasid seanssidel heebrea ja ladina keelt, et olla Vana-Rooma Vesta neitsidele lähemal.

Politsei leidis «meistri» kodu läbiotsimisel teksti, millel oli ladina keeles «Amor amator amides ideodaniach amor plaior amitor», mis Itaalia meedia teatel tähendab «nende pühade inglite armastuse ja jõuga viin selle võimsa ülesande täide».

Mehed jäädvustasid rituaalse seksi seansse mobiiltelefonidega ja ähvardasid ohvrit, et kui ta sellest politseile räägib, siis nad avalikustavad selle ja tüdruk jääb ise süüdi.

Itaalia meedia andmetel oli 17-aastane tüdruk meeste mõju all üsna kaua aega, sest musta maagia seansid algasid juba 2015. aastal.

Meragliale ja Viottile esitati süüdistus alaealise vägistamises ja narkootikumide tarvitamises.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles