Pariisi lennujaama rünnanud mehe kehast leiti jälgi alkoholist ja uimastitest (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orly lennujaamas julgeolekutöötajat rünnanud ja maha lastud Ziyed Ben Belgacem
Orly lennujaamas julgeolekutöötajat rünnanud ja maha lastud Ziyed Ben Belgacem Foto: Reuters/ScanPix

Prantsusmaal Pariisis Orly lennujaamas julgeolekutöötajat rünnanud Ziyed Ben Belgacemile tehtud analüüsid tuvastasid, et ta oli enne juhtumit tarbinud alkoholi, kokaiini ja kanepit, vahendab CNN.

Belgacem, kes ähvardas Orly lennujaamas naissõdurit, lasti sündmuskohal maha. «Olen siin, et surra Allahi nimel. Inimesed hakkavad surema,» jõudis ta veel hüüda, enne kui kaks sõdurit ta surmasid.

Ründaja isa sõnas eile Prantsuse raadios, et tema poeg ei olnud terrorist, vaid sõltlane. «Mu poeg ei olnud terrorist. Ta ei palvetanud kunagi ja ainult jõi,» sõnas Belgacemi isa.

Lahkaja analüüsidest selgus, et Belgacemi kehas oli surma hetkel kahekordne seaduslik kogus alkoholi ja leiti ka kokakiini ning kanepi jälgi.

Belgacem oli varemgi seadusega pahuksisse sattunud ja viibis mitmeid korgi vanglaski. 2009. aastal sattus ta trellide taha viieks aastaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles