Video: Iirimaal jäi väikelaps mänguasjaautomaati lõksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Iirimaal sattus mänguasjaautomaati lõksu poiss, kellel ei õnnestunud mänguloomi masinast kuidagi välja koukida ning otsustas pahameelest seepeale hoopis neile ise järele ronida.

Kolmeaastase Jamie Bracken-Muprhy isa väitis, et pööras vaid mõneks hetkeks selja – kui poeg oli juba läbi mänguasjade väljastamiseks mõeldud ava masinasse pugenud.

«Proovisin teda välja saada, kuid näis, nagu poleks tal selleks piisavalt ruumi. Ütlesin talle, et ta jääks rahulikuks ja ootaks, kuni üks töötaja otsis masinale võtmeid,» räägib isa.

Olukorra lahendas hoopis juhuslikult sündmuspaigal viibinud tuletõrjuja, kes juhendas last ja suutis ta lõpuks välja tõmmata.

Isa sõnul on poeg juba harjunud säärastesse pahandustesse sattumisega ja püsis seetõttu ka rahulikuna. Ta võis endale jätta ka kaks mänguasja, mille ta lõksus olles endale välja valis. 

Vaata allpool videot veidrast vahejuhtumist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles