Saksa kohus karistas pedofiilist isa ligi 15-aastase vangistusega

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
48-aastane Detlef S. koos oma advokaadi Thomas Dueberiga (paremal) Koblenzi kohtus.
48-aastane Detlef S. koos oma advokaadi Thomas Dueberiga (paremal) Koblenzi kohtus. Foto: SCANPIX

Saksa Koblenzi kohus mõistis 48-aastase mehe süüdi muu hulgas kasutütre seksuaalses ahistamises ja karistas pedofiilist isa 14 aasta ning kuue kuu pikkuse vangistusega.

Kohalikus meedias ka Saksa Fritzliks nimetatud Detlef S. sigitas kasutütrele kaheksa last, kellest üks suri, vahendas BBC.

Veokijuhina töötanud mees mõisteti süüdi tütre, kaksikutest kasupoja ja -tütre seksuaalses ärakasutamises. Mees lükkas väited vägistamisest tagasi.

Mees hakkas oma tütart häirima, kui laps oli 9-aastane. Pärast tüdruku 12-aastaseks saamist sai alguse regulaarne seksuaalne ärakasutamine, vahendas DAPD.

Kaksikutest kasulapsi, kes praegu on 28-aastased, hakkas ta ära kasutama 1987. aastal, mil nad oli 4-aastased ja tegi seda 2010. aastani.

Lisaks sundis mees oma tütart ja kasutütart aastatel 1987-2010 tegelema prostitutsiooniga.

Detlef S. kasupoeg Björn B. rääkis enne kohtuotsuse selgumist meediale, et täna on päev, millal õiglus jalule seatakse ja et perekond on seda päeva oodanud 13 aastat.

Mees võeti kinni 10. augustil 2010.

Kohtus andis tunnistusi ka kõigi kolme kannatanu ema, kes praegu on 50ndates. Naisele ei esitatud ühtegi süüdistust.

Kaitsja oli teinud ettepaneku karistada meest 9,5 aasta pikkuse vangistusega. Maksimaalne karistus oleks olnud 15 aastat vangistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles