Trumpi Ferrari müük valmistas pettumuse

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Donald Trumpile kuulunud Ferrari F430, mis oli reedel oksjonil müügis.
President Donald Trumpile kuulunud Ferrari F430, mis oli reedel oksjonil müügis. Foto: LEILA MACOR/AFP

President Donald Trumpile kuulunud 2007. aasta Ferrari F430 F1 Coupe, mida müüdi reedel Floridas toimunud oksjonil, hind jäi esialgu alla prognoositud miinimumhinda.

Pakkumine lõppes hinnaga 240 000 dollarit, mis jäi 10 000 dollarit alla prognoositud miinimumhinda (250 000 dollarit). Sõiduki maksimaalseks hinnaks prognoositi enne oksjonit 350 000 dollarit.

Mõni tund hiljem üllitas oksjonimaja siiski teate «kinnitame, et see vahetas omanikku mõni minut pärast poodiumilt äraviimist» lõpliku hinnaga 270 000 dollarit. Oksjonimaja ei öelnud, kes oli ostja ega pakkunud mingeid detaile müügi kohta, kirjutab Bloomberg.

Uudisteagentuuri sõnul oli müük pettumus, arvestades, et varem on Trumpi autode müük olnud edukas.

Trumpi Cadillaci limusiin müüdi eelmisel kuul Suurbritannias 68 261 dollari eest, mis oli neli kuni seitse korda suurem summa kui Ameerika limusiinide sama aastakäigu keskmine hind. Eelmise aasta septembris müüdi tema Lamborghini Diablo eBay kaudu 460 000 dollari eest, mis oli keskmisest hinnast 75 protsenti kõrgem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles