Nokia suured koondamisläbirääkimised algavad aprilli lõpus

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorma Ollila
Jorma Ollila Foto: SCANPIX

Nokia direktorite nõukogu esimees Jorma Ollila sõnul hakkavad tootearenduse uuendamisega ja personali vähendamisega seotud laiaulatuslikud läbirääkimised aprilli lõpus.

Läbirääkimised ulatuvad seadmete ja teenuste üksusest rahvusvahelise tootearenduseni, kus töötab kokku 16 000 inimest üle maailma, vahendas Helsingin Sanomat Online.

«Küsimus on tootearenduse globaalses reorganiseerimises ja see ei puuduta üksnes Soomet. Mingeid konkreetseid otsuseid koomale tõmbamisest pole langetatud. Selliseid asju oodata pole, mis oleksid eriti Soomet silmas pidades väga kehvad või annaksid põhjust väita, et Soomet ei ole hästi koheldud,» rääkis Ollila.

Ollila kinnitas, et Nokia teeb kõik selleks, et koondatavad leiaksid uue töökoha.

«Me hakkame toetama uute firmade loomist, et inimesed leiaksid omale uue koha ja mitte ei arutleks vaid selle üle, kui suure tšeki saab keegi majast lahkudes,» lisas ta.

Ollila ei soovinud täpsustada Nokia plaanitava tugiprogrammi üksikasju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles