USA koolis sai tulistamises surma kaks inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA politsei.
USA politsei. Foto: SCANPIX

Ühendriikides leidis esmaspäeval aset tulistamine San Bernardino linna ühes algkoolis, milles sai surma kaks täiskasvanut ja raskelt haavata kaks õpilast, teatas politsei.

«Klassiruumis sai surma kaks täiskasvanut. Me usume, et kahtlustatav on surnud ja mingit edasist ohtu pole. Meie hinnangul oli tegemist mõrv-enesetapuga,» ütles politseiülem Jarrod Burguan.

Burguani andmetel sai haavata veel kaks inimest, kes toimetati haiglasse. Vahejuhtum leidis aset North Parki põhikoolis.

Ajalehe Los Angeles Times andmetel oli ohver kooli õpetaja ja haavata said kaks õpilast.

«Siin on tõenäoliselt tegemist suhtevägivallaga,» vastati koolist ajalehe pärimisele.

Politseikapten Ron Maass täpsustas hilisemal pressikonverentsil, et ründaja avas tule naisõpetaja pihta ja tema sihtmärgiks polnud õpilased.

«Me arvame, et õpetaja tundis tulistajat. Õpilased said pihta, sest oli naise läheduses,» ütles Maass.

San Bernardino asub umbes tunni autosõidu kaugusel Los Angelesest idas. Samas linnas korraldas sunniitlikule äärmusrühmitusele Islamiriik truudust vandunud paar 2015. aasta detsembris terrorirünnaku, milles sai surma 14 ja haavata 22 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles