Briti Vogue sai ajaloo esimese meespeatoimetaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Naomi Campbell ja Edward Enninful.
Modell Naomi Campbell ja Edward Enninful. Foto: Instagram/Instagram

Moeajakirja Vogue Briti versiooni esimeseks meespeatoimetajaks valiti Edward Enninful. Tegemist on ajaloo saja-aastase ajaloo puhul esimese korraga, mil mees Vogue'is niivõrd kõrgesse ametisse jõuab.

Ghanas sündinud Enninful võtab seniselt peatoimetajalt Alexandra Shulmanilt töö üle selle aasta 1. augustil. Shulman oli väljaaande eesotsas olnud viimased 25 aastat, kirjutab Deutsche Welle.

45-aastane Enningful sai 18-aastasena ajakirja i-D moetoimetajaks. Hiljem tegi ta kaastööd Itaalia Vogue'ile ning 2008. aastal toimetas just tema palju kuulsust kogunud «täiesti musta»  numbri toimetaja.

Pärast seda, kui Shulman oli selle aasta jaanuaris teada andnud, et loobub ametist, spekuleeriti selle üle palju, kes võiks tema järeltulijaks saada. Kui eile avalikustati, et selleks saab Enninful, oli tagasiside ülevoolavalt positiivne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles