POSTIMEES MOSKVAS Läti võimud: üritame hoida Venemaaga head kontakti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Me sõidame igal aastal foorumile TransRussia, üritame hoida head kontakti - sõbralikku ja professionaalset,» ütles intervjuus Postimehele Läti transpordiministeeriumi riigisekretär Kaspars Osolins.

Mida teeb Läti paremini kui Eesti?
Miks te esitate küsimusi sellisel viisil? Me oleme täiesti erinevad, meil on täiesti erinev infrastruktuur. Me lihtsalt teeme oma tööd. On saabunud see hetk, kus me peame kõik koos lahendama teatud küsimusi ja probleeme.

Kuidas te jõute hoida head taset koostöös Venemaaga?
Kõik meie firmad teevad tööd ja maksimaalselt pingutavad, et arendada logistikat ja transpordiühendust. Me iga aasta osamele sellel üritusel, et säilitada häid kontakte ja sidemeid - sõbralikke ja professionaalseid.

Me arvame, et just see aitab meid. Tulles tagasi teie küsimuse juurde, teie suudate kompenseerida teatud asju reisivedudega meretsi. Meil on oma raudtee, sadamad ja infrastruktuur. Igalühel on oma trump!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles