Video: American Airlinesi töötaja ajas väikelapsega ema nutma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk maandumas.
Lennuk maandumas. Foto: IVAN ALVARADO/REUTERS/Scanpix

Eile õhtul avaldati sotsiaalmeedias video ühest USA lennufirma American Airlinesi töötajast, kes jõuliselt eemaldas last süles hoidvalt emalt ruumi kokkuhoiu eesmärgil lennuki salongist käru, vahendab Independent. 

Videos oli näha nutvat last süles hoidvat naist ja temaga vaidlevat American Airlinesi töötajat. Pealtnägijate kirjeldusel sai naine kärult löögi, kui töötaja selle naiselt ära võttis. Löök läks napilt lapsest mööda.

Naist kaitsma rutanud meesreisija oleks aga peaaegu tolle sama American Airlinesi töötajaga kähmlusse sattunud. «Hei, tee seda mulle ja ma löön su siruli,» on videos kuulda meest nutva naise eest seismas.

«Tule ja proovi. Löö mind,» vastab meestöötaja talle.

Lennufirma teatas seepeale, et videole jäädvustatud teod ei peegelda lennufirmale olulisi väärtusi nagu empaatia ja kannatlikkus. Avalduses lisati, et meestöötaja on töölt kõrvaldatud ja juhtunut uuritakse. 

American Airlines üritab nüüd meeleheitlikult vältida hiljuti kriitikatule alla sattunud United Airlinesiga sarnast saatust. Ülemüüdud United Airlinesi pardalt eemaldati jõuga reisija, kes oli endale lennupileti ostnud ja soovis koju minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles