Ivanka Trump pidi Berliinis hakkama isa kaitsma

Kadri Veermäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivanka Trump, Saksa liidukantsler Angela Merkel, IMFi juht Christine Lagarde ja Hollandi kuninganna Máxima eile Berliinis W20 konverentsil.
Ivanka Trump, Saksa liidukantsler Angela Merkel, IMFi juht Christine Lagarde ja Hollandi kuninganna Máxima eile Berliinis W20 konverentsil. Foto: Michael Kappeler/AP/Scanpix

Selle aasta juunikuus toimub Saksamaal Hamburgis juhtivaid tööstusriike koondava G20 tippkohtumine. Sel nädalal esmaspäevast eilseni peeti aga Berliinis nn W20 kohtumist, mille eesmärk on tuua kokku mõjukad majandussfääris või poliitikas tegutsevad naised.

Suuresti ületas W20 uudisekünnise alles viimasel päeval, sest siis astusid diskussioonis üles teiste hulgas Saksamaa kantsler Angela Merkel, Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) juht Christine Lagarde ning ka USA presidendi Donald Trumpi tütar Ivanka Trump, kes on oma isa üks tähtsamaid nõunikke.

Trumpi nimi oli Intercontinentali hotellis toimunud naiskonverentsile kohale meelitanud ligi 400 reporterit ning paljud Berliini väljaanded otsustasid oma esikaaned pühendada just esimesele Trumpi külastuskäigule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles